Speelse blik coaching

Een speelse blik op jouw presentatie/workshop/training/les

‘Ik heb een idee! Zie hieronder voor de beschrijving. Om dat idee op gang te krijgen organiseer ik binnenkort op een laagdrempelige speelse manier korte try-outs van Speelse blik coaching. En hoe die try-outs eruit gaan zien, blijft nog even geheim. Nieuwsgierig? Hou de website in de gaten!’

Heb jij binnenkort een presentatie, workshop, training, les of iets anders te geven en ben je nog niet helemaal tevreden over de inhoud? Wil je meer interactie met de deelnemers en hen enthousiast meekrijgen? Hen aan het werk zetten zonder dat jij de hele tijd hard moet werken? Interactief en belevingsgericht je boodschap overbrengen en de deelnemers meer laten ervaren? Hoofd en lichaam samen laten werken en afwisseling erin brengen?

Ik help je met meedenken door een frisse speelse blik erop te werpen. Jij vertelt wat je op dit moment hebt bedacht en ik laat mijn beeldende speelse blik erop los gaan. Tijdens het gesprek teken ik uit wat jij vertelt en komen we samen tot een beeldend concept voor jou presentatie/workshop/training/les. Zo sta jij straks weer met veel plezier je presentatie te geven.