Teambuilding met theater

‘Alle serieusheid op een stokje’

‘Spelen, lachen, gek doen, omdraaien, uitvergroten, lucht brengen in niet lekker zittende-vastgeklemde-serieus nadenkende-aandacht vragende-vervelende alledaagse-waarom gebeurt mij dit-balen als een stekker-frustrerende-eigen ervaringen.’
In deze teambuildingsworkshop hangen we de serieusheid aan een echte stok. Spelen met de regels en hoe iets hoort, vanuit het werk en het dagelijks leven. Uit routines stappen en de boel opschudden. Kijken met een andere blik op eigen meegemaakte ervaringen. Lucht en plezier erin stoppen met als middel improvisatietheater. Een krachtig middel waarin je je collega’s echt leert kennen op een dieper niveau, met verfrissende luchtige energieke theateroefeningen.

Door middel van oefeningen en eigen verhalen neem ik je stap voor stap mee. Iedereen heeft al speelervaring opgedaan als kind dus iedereen kan meedoen! Natuurlijk zullen sommige oefeningen buiten je comfortzone liggen en dat is oké. Ik begeleid je op een plezierige manier die zone uit te stappen en laat je ervaren dat het daar buiten ook erg leuk is.

‘Moeilijker gaan we het niet maken, wel luchtiger en leuker!’

Effecten

 Grotere verbinding met elkaar in het team

 Verlichting van gevoelens 

 Vergroting van creatief denken 

 Ruime blik en nieuwe gedurfde stappen 

Loes put uit haar persoonlijke ervaringen, creëert een fijne en open sfeer, en zorgt dat je in het spel je dagelijkse beslommeringen even helemaal kunt loslaten!

Sjir H.

Bijwerkingen

Bestel hier

Heb je vragen? Of wil je een boeking doen? Vul dan onderstaand formulier in.
De inhoud van deze workshop kan naar wens worden aangepast. Bijvoorbeeld aansluitend op een specifiek onderwerp of thema. Prijzen zijn op aanvraag.