Illustraties in opdracht

Als illustrator maak ik speelse blik illustraties. Kenmerkend aan mijn stijl is de verrassing die erin zit, de twist van een voorwerp dat veranderd is in functie en de eenvoud in tekeningen.

Verschillende op maat gemaakte illustraties heb ik mogen maken, waar vaak een persoonlijke touch van de klant in zit, met een maatschappelijk of persoonlijk thema. Voorbeelden hiervan zijn geboortekaartjes, kaarten voor congresmedewerkers van de palliatieve zorg, voor bedankkaarten, en nog veel meer. Mijn portfolio vind je hier. 
Wil jij ook een op maat gemaakt ontwerp? Stuur een mail naar contact@loestenberge.nl voor de mogelijkheden. 

 

 

Met mijn visueel inzicht geef ik graag beelden aan wat er makkelijker en leuker gemaakt kan worden. Met klanten ga ik in gesprek en kijken we wat er in beeld gebracht wil worden. Een voorbeeld hiervan is een visuele dieetlijst, zodat er voor de ander meteen duidelijk is wat degene wel/niet mag eten. Wil jij ook een op maat gemaakt visuele dieetlijst of heb je een ander idee wat je graag visueel wilt laten maken? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. contact@loestenberge.nl 

Copyright: de illustraties die ik maak vallen onder copyright van Loes ten Berge. Dit mag niet gebruikt worden zonder toestemming van Loes ten Berge.