Verteltheater

‘De Gemene Meneer Blikvanger’  

Heb je een ogenBLIKje? Lees dan verder…

Loes en Annelieke spelen ‘De Gemene Meneer Blikvanger’! Een vrolijke en interactieve familievoorstelling voor iedereen vanaf 5 jaar…met een open BLIK.

Samen met verhalenvertelster Annelieke en theatermaakster Loes ontmoet je De Gemene Meneer Blikvanger. Want wie is toch die gemenerik die daar in de allerhoogste toren van de stad woont? Wat spookt hij daarboven uit achter zijn dreigend tikkende typemachine? Waarom verzamelt hij al die stapels vol ingeblikte sprookjes, grapjes en dromen? En het allerleukste is: iedereen in het publiek mag meehelpen bij het uitbeelden van het verhaal. Met de gezamenlijke verbeeldingskracht van jong en oud gaat De Gemene Meneer Blikvanger écht leven. Als dat maar goedkomt!

Speelduur circa 40 minuten
Excl. tijd om daarna nog op het podium te spelen

OgenBLIKkelijk deze voorstelling op jouw locatie boeken? Mail naar contact@loestenberge.nl voor beschikbaarheid en kostenplaatje speciaal voor jou!

Theatervoorstellingen van Theatraal Buurten

Theatraal Buurten wordt gevormd door Sanne van der Linden en Loes ten Berge. Alias Harm & Monica brengen zij humor in bepaalde thema’s door een act op te voeren en de interactie met het publiek aan te gaan. Er wordt gespeeld met taal, onderwerpen worden met een knipoog dik aangezet en overdrijven gaat hen ook zeer makkelijk af. Diverse optredens op verschillende plekken zijn er al gespeeld. Bij Koninklijke Kentalis tijdens de harmonisatie, feestjes en afsluitingen. Bij Culturele Zondag en Struinen in de Tuinen met de ‘offline ontmoetingscursus’. Hou de agenda in de gaten voor nog meer voorstellingen!
Wil je ook een op maat gemaakte verrassende act op jouw werk? Stuur ons een bericht en wij nemen contact op.