Groep PBF

14 + 13 =

Verwonderwandeling (groep)

Ga je mee verwonderen op het verwonderpad?
Als verwondergids nodig ik je uit in het bos waar je mag zijn. In de vertraging openen we de zintuigen en vergroten we de aandacht voor onze omgeving en eigen binnenwereld. Door middel van speelse opdrachten en het uitwisselen van ervaringen in de groep, ontstaan er magische momenten.
Er zijn verschillende themawandelingen die ook weer per seizoen verschillen. Kijk in de agenda voor de actuele workshops. 

Laat je verrassen en open je nieuwsgierigheid!

Bos te Groenekan
Groep van maximaal 12 personen (kan verschillen per thema) 
Open inschrijving; zie agenda
Voor bedrijven; vul het contactformulier in voor meer informatie

Het was heerlijk om mij te verwonderen en uit het hoofd te zijn. Ik vond het fijn om te kunnen volgen ipv te geven. Ik was mij meer bewust van de ervaringen door mijn zintuigen.

Ellis Haring

Het was fijn om de schoonheid van de natuur binnen te laten. Het vertragen was erg prettig. Ik kon mij meer laten verwonderen, bijvoorbeeld over hoe bizar het is dat er zwarte bolletjes uit een boom groeien. Ik heb genoten van de oefening waarbij we elkaar een verhaal vertelden over wat we zagen.

Gitte Briffa

www.Awarenest.nl

Ik bij hek