Theaterworkshops

Theater is voor iedereen. Regelmatig organiseren wij theaterworkshops in en rondom Utrecht. Lees hieronder wat er zoal georganiseerd word en kijk in de agenda voor de data. 

Ik vond het erg leuk en leerzaam. Soms moest ik me er wel een beetje overheen zetten aan het begin van een opdracht (ga het maar doen!), maar het kwam eigenlijk altijd wel goed. Ik kwam steeds met een voldaan en goed gevoel thuis. Jullie enthousiasme werkt aanstekelijk! 

Janice

Goed om soms uit je comfortzone te stappen. Prettig om je fantasie te laten gaan. Dat geeft ontspanning. Super hoe jullie de sfeer neerzetten. 

Lambert

Workshop theatermix

SPEEL, LACH, LEEF EN VERWONDER!

Een dag met verschillende improvisatievormen waarin je het beste uit jezelf haalt. Persoonlijke groei, uit je comfortzone stappen, en spanning en ontspanning beleven. Voor beginners en gevorderden. 

Wanneer: 11 mei van 11:00-16:00 uur
Waar: Theaterzaal Jenaplanschool Wittevrouwen
           Poortstraat 73 Utrecht
Prijs: €70,- inclusief lunch 
Opgeven: aanmeldknop bij kopje ‘theaterworkshops’ op deze site 
of via contact@loestenberge.nl 

Meld je aan

Breek je week

‘Breek je week’ is één van de theater-improvisatie workshops. Krijg nieuwe verfrissende energie en hang alle serieusheid op een stokje. Hou de agenda in de gaten wanneer deze workshop opnieuw wordt ingepland.

Spel-expeditie door de wijk

Theatraal Buurten (onderdeel van Loes ten Berge) organiseert een mini improvisatiecursus op verrassende locaties waar je nog nooit eerder hebt gespeeld! Door middel van verschillende improvisatievormen, gebruik je de omgeving als inspiratiebron voor je spel. Spelen, plezier, ontdekken, impulsen volgen, creativiteit en lachen staan voorop. Doe mee en ontdek een nieuwe kant van jezelf! Wel of geen ervaring? Maakt niet uit, iedereen kan meedoen!

Wanneer?
Data volgt nog

Locaties? Die blijven geheim tot drie dagen van te voren, buiten of binnen in Utrecht Overvecht & Zuilen
Kosten: €60,- voor de hele cursus
Schrijf je in via Theatraalbuurten@gmail.com

Docenten
Sanne van der Linden en Loes ten Berge