Creatieve co-working


Hoe werkt het?
De deur staat open in mijn atelier in Utrecht (Ondiep) voor 3 personen per dag. Neem je eigen materiaal mee, stap binnen en zoek je plekje. We beginnen met een gezamenlijke incheck met bijvoorbeeld een speelse oefening, beweging, meditatie of visualisatie. Deel wat je die dag wil maken, ontdekken, mee wil gaan experimenteren. Vervolgens gaat iedereen aan de slag met zijn/haar eigen werk. Er kan ook buiten op het schoolplein gewerkt worden.
Samen stemmen we af, of en wanneer er behoefte is aan focus-uurtjes, een vragenrondje, inspiratiemoment, etc. Rond 16:00 uur checken we uit en delen we hoe de dag is geweest.

Prijs?
Hele dag: €20,- 09:30 – 16:30 uur
Drie dagen: €55,-
Inclusief koffie/thee/lekkers
Geen WiFi

Hoe kan ik mij opgeven?
Voel je een YES! ik wil naar Loes haar atelier en mijn creatieve project eens echt ruimte geven? Creëren, experimenteren, geïnspireerd en gemotiveerd worden? Geef je onderaan de pagina op.
Heb je nog vragen? Dan hoor ik het graag. Contact@loestenberge.nl

Wie is Loes?
Ik ben speelse blik facilitator & maker. Ik laat mensen verwonderen en verbinden door hun speelse blik in te zetten. Dit doe ik door verschillende workshops te geven en eigen gemaakte illustraties te maken. Tijdens het open atelier ga ik ook aan de slag met mijn creatieve projecten zoals het maken van een verwonderworkshop, illustraties, een nieuw kunstproject en wie weet nog wel meer.

Op Instagram kan je meer over mij en mijn werk vinden. 

Ik zie je graag!

Ja ik wil naar het atelier!

2 + 6 =